Δρ Παναγιώτης Μάνταλος στον «Ε.Κ.»: Κανείς δεν έρχεται μια μόνο φορά σε μας

Δρ Παναγιώτης Μάνταλος στον «Ε.Κ.»: Κανείς δεν έρχεται μια μόνο φορά σε μας

Οταν μιλούν οι αριθμοί τα λόγια περισσεύουν. 23 χρόνια εμπειρίας με πάνω από 10.000 χειρουργικές επεμβάσεις! Με τέτοια διαδρομή στο χώρο της Πλαστικής χειρουργικής είναι λογικό ο εκ των κορυφαίων του είδους, Δρ Παναγιώτης Μάνταλος να έχει ως μότο «κανείς δεν έρχεται μια μόνο φορά σε μας».

O κ. Μάνταλος με πολυετή εμπειρία στην Ιατρική και δη στην Πλαστική χειρουργική έχει ως προτεραιότητά του την ασφάλεια, την αξιοπιστία, το φυσικό αποτέλεσμα, ενώ στηρίζεται στο «οικογενειακό κλίμα» με τους συνεργάτες του. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή: «Κάνουμε φίλους και πελάτες για μια ζωή και έχουμε πολλούς ασθενείς/πελάτες τριών γενεών από την ίδια οικογένεια», όπως λέει με περηφάνια ο ίδιος ο γιατρός.

Ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού αποκαλύπτει ότι έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους ομογενείς, στη συνέχεια στέλνει το δικό του μήνυμα στους αποδήμους συνδυάζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας με μία Αισθητική ή Επανορθωτική επέμβαση…

Λιπογλυπτική (μετά).
Λιπογλυπτική (μετά).

Γιατί να προτιμήσει κάποιος το δικό σας ιατρείο για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις;

«Διότι πλέον, διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στην Ελλάδα, με 23 χρόνια εμπειρίας ως Πλαστικός χειρουργός και περισσότερες από 10 χιλιάδες χειρουργικές επεμβάσεις!
Επιπλέον στο ιατρείο που εφαρμόζουμε τις παρεμβάσεις Αισθητικής φύσεως, έχουμε διατελέσει περισσότερες από 25 χιλιάδες τέτοιες επεμβάσεις. 10% των επεμβάσεών μας αφορά αλλοδαπούς από χώρες όλου του Κόσμου, που έρχονται κάθε χρόνο. Στηριζόμαστε σε αξιόπιστους συνεργάτες, με τους οποίους δουλεύουμε σαν ομάδα και σαν οικογένεια. Προτεραιότητές μας είναι η ασφάλεια και το φυσικό αποτέλεσμα.

Συμμετέχουμε ως ομιλητές/εκπαιδευτές σε περισσότερα από 5 συνέδρια/σεμινάρια το χρόνο στη χώρα μας ή στο εξωτερικό και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνεχιζόμενη διά βίου εκπαίδευση στον τομέα της Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Εκτός από Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχω και στα Διοικητικά συμβούλια και είμαι μέλος πολλών Επιστημονικών Εταιρειών Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, όπως της ISAPS, EASAPS, ASPS, HESPRAS, ERS, ESPRAS, κ.λπ. Γιατί το μότο μας είναι: ‘κανείς δεν έρχεται μια μόνο φορά σε μας’. Κάνουμε φίλους και πελάτες για μια ζωή. Εχουμε πολλούς ασθενείς/πελάτες τριών γενεών από την ίδια οικογένεια».

Ρινοπλαστική (μετά).

Από την εμπειρία σας, ομογενείς όταν έρθουν στην Ελλάδα συνδυάζουν διακοπές με μια αισθητική διορθωτική επέμβαση;

«Βέβαια! Αφού κάνουμε την αρχική συνέντευξη, προγραμματίζουμε την επέμβαση μετά από τις διακοπές τους ή και πριν καμμιά φορά. Συνήθως έχουμε ήδη επικοινωνήσει μέσω Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Viber κ.λπ.) και έχουμε σχεδιάσει τι θα κάνουμε από πριν. Συχνά εμείς οι ίδιοι τους προτείνουμε τουριστικούς προορισμούς και καμμιά φορά συμμετέχουμε κι εμείς».

Ενα μήνυμα στους ομογενείς, για να στηρίξουν τον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα…

«Οι Ελληνες ιατροί διακρίνονται ως πολύ καταρτισμένοι, και χαίρουν διεθνούς εκτίμησης. Η κρίση έχει κάνει πολύ δελεαστικές οικονομικά τις ιατρικές υπηρεσίες στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η ωραιότερη και πολύ ασφαλής χώρα στον Κόσμο, με την πιο όμορφη και φιλική φύση. Μπορούν εύκολα λοιπόν, να συνδυάσουν μία Αισθητική ή Επανορθωτική επέμβαση, σε έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς του Κόσμου».

Στοιχεία επικοινωνίας

Dr. P. Mantalos, MD, PhD

Plastic surgeon
Owner «MANTALOS PLASTIC SURGERY»
Chief Dir. «Aesthetic Plastic Surgery Clinic»
Metropolitan General Hospital (Holargos – Athens)

Site: www.mantalos.gr

e-mail: info@mantalos.gr

Facebook: Panagiotis MantalosMANTALOS PLASTIC SURGERY

Instagram: mantalos_plastic_surgery

2-4 Mesogion av., Tower of Athens, Greece.
(+30) 6944 -276.266