Γνωριστε τον Ιατρό

Γνωριστε τον Ιατρό

Με γνώμονα το δίπτυχο ικανοποίηση & ασφάλεια του ασθενή, η ομάδα του Πλαστικού χειρουργού Παναγιώτη Μάνταλου αποτελείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική υποστήριξη και φροντίδα τόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όσο και κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.

Παναγιώτης Μάνταλος MD, PhD – Πλαστικός χειρουργός

Ο Παναγιώτης Μάνταλος εδώ και 20 χρόνια ασκεί με συνέπεια και προσήλωση την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής.

Ολοκληρώνοντας με υποτροφία τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986 και συνεχίζοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Μυκόνου, εργάζεται ως ειδ/ος ιατρός σε νοσοκομεία της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Η.Π.Α.

Τον Δεκέμβριο του 1996 λαμβάνει τον τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής χειρουργικής, συνεχίζει στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής χειρουργικής, του 6ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών (Ογκολογικό Νοσοκ. ΙΚΑ “Γ. Γεννηματάς”). Μετά την συγχώνευση του Νοσ. με το Αντικαρκινικό Νοσ. “Αγιος Σάββας” Αθηνών, αποσπάσθηκε στο Γεν. Νοσ. Μαιευτ. “ΕΛΕΝΑ Βενιζέλου”. Συγχρόνως διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο ενώ συνεργάζεται με έναν αριθμό ιδιωτικών κλινικών.

Ασκώντας με ζήλο την ευρεία γκάμα της Πλαστικής χειρουργικής συμμετέχει σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναριων αναπτύσσοντας τις γνώσεις σε όλες τις νέες εξελίξεις και καινούριες τεχνικές της Πλαστικής χειρουργικής