Προφιλοπλαστική

Έχετε φανταστεί ποτέ τον εαυτό σας με ένα πιο αρρενωπό πιγούνι που θα σας προσφέρει ένα πιο θεληματικό προφίλ ή ακόμα ένα πιο θηλυκό νεανικό πρόσωπο με όμορφα ζυγωματικά;

Η προφιλοπλαστική είναι αυτή η επέμβαση που μας επιτρέπει να βελτιώσουμε ένα ή και περισσότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, όπως η μύτη, το πηγούνι, οι γωνίες της κάτω γνάθου, τα ζυγωματικά (μήλα), το μέτωπο, και τα χείλη. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε που ένα πιο αρμονικό και θελκτικό πρόσωπο με τις καλύτερες δυνατές αναλογίες.

Πόσο διαρκεί η προφιλοπλαστική και πως εκτελείται;

Οι επεμβάσεις διαρκούν από μισή ώρα, έως 4 ώρες, ανάλογα τον συνδυασμό των παρεμβάσεων που απαιτούνται. Μπορεί να χρειασθεί ένα βράδυ παραμονής στην κλινική (όχι πάντα).

Στις μέρες μας, πολλές απο τις επεμβάσεις της προφιλοπλαστικής, μπορούν πλέον να γίνουν σαν απλές παρεμβάσεις στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία. Αυτό γίνεται με τα νέα και ασφαλή ενέσιμα υλικά, που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Μπορούμε, λοιπόν να αυξήσουμε εύκολα, τα ζυγωματικά τόξα μας, το πηγούνι μας, τα χείλη, το μεσόφρυο, κλπ με εννέσιμα υλικά που διαρκούν για μήνες, ή για πολλά χρόνια, ή ακόμα και για πάντα (μόνιμα υλικά). Οι παρεμβάσεις γίνονται γρήγορα, σχεδόν ανώδυνα, χωρίς να χάσουμε εργάσιμες μέρες,

Τι γίνεται όμως με τις τομές;

Οι τομές της προφιλοπλαστικης κρύβονται σε περιοχές μη εμφανώς ορατές (μέσα στο στόμα, στα φρύδια, στα βλέφαρα, στους προτάφους, κλπ). Οι επεμβάσεις της προφιλοπλαστκής γίνονται με γενική, ή τοπική αναισθησία.

TIP: Το πιο σημαντικό, είναι να φανταστούμε και να προσχεδιάσουμε από πριν τις ιδανικές αρμονικές αναλογίες για το κάθε πρόσωπο. Αυτό πλέον είναι εφικτό με την ανάλυση των στοιχείων του προσώπου στον ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Στη συνέχεια, μετά από εκτενή συζήτηση μεταξύ του Πλαστικού χειρουργού και του ενδιαφερόμενου θα βρεθεί η «χρυσή τομή» που θα συνδυάζει την επιθυμία του ενδιαφερομένου αλλά και το εφικτό αποτέλεσμα μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν ειδικοί εξωτερικοί παράγοντες, όπως: ανατομικές ιδιαιτερότητες, πάχος δέρματος, χαλάρωση δέρματος, ελαστικότητα, που μπορεί να παρεκκλίνει λίγο, το τέλικο αποτέλεσμα απο το προσχεδιασμένο. Στόχος του Πλαστικού χειρουργού αποτελεί ένα ωραίο πιο αρμονικό πρόσωπο, με φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται ίχνος παρέμβασης πάνω του.

Επικοινωνία

Εάν θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό ή έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε:

+30 210 646 4564

Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών,
Αμπελόκηποι Αθήνα, 115 27

[email protected]

Κλείστε το ραντεβού σας εδω!

    Όνοματεπώνυμο*

    Τηλέφωνο*

    E-mail*

    Μήνυμα

    Αποδέχομαι τους Όρους & Προϋποθέσεις